Tidigare liv.

Jag vill så gärna veta vem jag var i tidigare liv jag har en dragning åt en viss tidsepok och jag har ett visst sätt som inte stämmer med min släkt riktigt. Får se om du kan hitta nåt om mig.

Hej Jeanette! Jag vet inte om du sett i frågespaltens inledning men direkta frågor om tidigare liv besvarar jag inte, såvida det inte kommer naturligt i ett sammanhang. Det tar alldeles för mycket tid,ork och energi att spåra och länka bakåt "bara sådär" utan synnerlig orsak, i en annan människas liv. Mitt råd är att du söker ett medium som är intresserad av regression och tidigare liv som kan hjälpa dig eller så har jag en webbadress som kan ge dig svar på sådana frågor; www.euroastro.com/(dit kan man skicka in så får man svar hem,även om det kostar en slant,men det kan det vara värt.) Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *