Tidigare liv?

Har en känsla av att jag levt som "häxa" i ett tidigare liv. Jag tror jag blev bränd på bål eller så att någon som stod mig nära blev det? Kan du hjälpa mig? Tack/Jeanette

Hej Jeanette! 1630 i blekinge/sverige, blev du oskyldigt anklagad för att vara häxa pga din kunskap inom örter och läkekonst och den du hjälpt nämnde detta för en i samma by som i sin tur spädde på historien så det tillslut kom en annan historia fram till "byprästerna". Även om dessa som "skvallrat" försökte hjälpa dig och ändra sig blev påtryckningen så stor från vissa präster då de blev hotade med att de var "djävulens hantlangare" om de ändrade sig. Du dömdes oskyldig och brändes på bål kort senare och efterlämnade tre döttrar och en make. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *