Tidigare liv???

Hejsan ! Jag undrar lite om mitt tidigare liv. Jag är en kille som föddes i maj månad år 1990, bor hemma med mina två bröder samt båda mina föräldrar. Jag tycker om sport och att vistas ute i naturen. Känner också en stark dragning till historia/militärhistoria, har gjort det sen jag gick i lågstadiet. Med vänliga hälsningar Sebastian

Hej Sebastian! Jag fick upp Robin Hood!! Min nya hjälpare visar sig som Tarzan och Robin Hood och jag tyder detta som att du har levt mycket i skogen och att du kunde skogen på dina fem fingrar. Du jagade och hittade allt du behövde i skogen. Årtal har jag svårt att få fram men det fanns "laglösa" som levde såhär i Englands skogar och du var en av dem. Ser dig åxo som soldat i kriget Nord och Syd men ser inte mycket av det så du blev troligtvis inte gammal i detta kriget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *