Tidigare liv.

Hej igen EeWee 🙂 Jag får i huvet frågor angående mitt tidigare liv , det känns som att jag har sysslat med någon magi i det tidigare livet, många platser jag är på känns de som att jag varit på innan så jag undrar ifall du ser något i mitt tidigare liv? Ha det så bra Varma kramar Aldijana

Hej! Ja du har i tidigare liv delvis använt dig av örtmagi samt schamanistisk magi. Vill du reda ut detta med tidigare liv så är det bästa att söka sig till ett medium som är inriktad på reggresionshypnos och kan hjälpa dig söka dig tillbaka och minnas tidigare liv då detta med tidigare liv är just en av de direkta frågeställningar jag inte brukar besvara(förklarar i inledningen till frågespalten-varför). http://www.euroastro.com/ Mvh EeWee En annan intressant webbsida att vända sig till är:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *