Tidigare liv eller paranoia

Hej! Jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på. Det är såhär: Efter jul ska det börja en ny tjej i min klass. Jag har inte så mycket information om henne, det enda jag vet är att hon heter Tessah och har flyttat till Halmstad från Småland. Nu är det såhär att av någon konstig anledning känner jag mig nervös och orolig för henne och kanske lite hotad. Jag har ingen aning om varför och jag mår dåligt över att ha fördömt henne, för det är verkligen inte vad jag vill. Jag har aldrig träffat henne i detta liv och har ingen aning om varför jag känner som jag gör. Jag har försökt tänka igenom varför jag känner mig hotad av en person som jag inte har träffat, jag vet ju inte ens hur hon ser ut eller vilken personlighet hon har. Så min fråga är: Varför känner jag mig orolig för henne? Beror det på att vi kanske har träffats i ett tidigare liv, eller är jag bara en fördömande och paranoid person med för livlig fantasi? Jag hoppas att du kan svara på denna fråga för jag vill verkligen ha ut det här ur mitt huvud för jag skäms så över mitt sätt att ha fördömt henne och vill verkligen inte komma på fel fot med henne innan jag ens har träffat henne. Lite info om mig: Jag heter Linnea och är 15 och ett halvt och går i nionde klass. Jag är intresserad av spiritismen och gillar att skriva, läsa, fundera och att vara med kompisar. Hoppas att det räcker med information. Tack på förhand! (Och jag vill bara understryka att det verkligen inte är min mening att känna såhär och att jag absolut inte vill det!)

Hej! Varför du känner så kan bara besvaras när du träffar henne. Det finns ingen anledning till oron och det kan vara så att du känner av hennes oro. Vänta och se när hon kommer till klassen ni blir kanske bästa vänner! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *