Tidigare liv i england 1800 talet?

Jag har hör ett namn i mitt huvud sen jag var liten och det är elenore Hoffman . jag ser bilder på ett hus och Jag hör vad dem säger åt varandra. jag hörde en låt som jag aldrig har hört innan en gamma engelsk barn sång, Jag har en tjej hos mig som heter elenore och hon ska vara mitt barn i mitt tidigare liv men jag vet inte 100% om det stämmer vad tror ni? Jag vill få ett slut på min funderingar och vad har gungor med mig och göra jag har en förälskelse i gungor .

Hej! Det kan vara din dotter men det kan också vara så att du är hennes dotter! Finns det någon möjlighet för dig att forska med hjälp av namnet? Gungor- du älskade att gunga och hon gungade dig så fort vädret tillät och det fanns en chans. Skriv ner vad du ser, beskriv huset och dem som finns där. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *