Tidigare liv/Finns det ett helvete?

Hej! Kan du få fram någonting som har med mitt tidigare liv att göra? Jag har fått det förstått att du inte gärna svarar på sådana frågor vilket jag har full förståelse för men jag vill ändå fråga om du kan få fram något om mitt tidigare liv. Ett namn bara eller vilken tidsepok min själ har existerat i. Du behöver inte gräva så djupt i det och om du inte kan svara alls så har jag förståelse för det:) Jag har alltid känt mig förknippad med tiden runt 2:a världskriget. Då jag inte är speciellt medial så kan jag inte urskilja om det bara har varit ett starkt intresse till denna tidsepok eller om jag faktiskt är förknippad dit på en "andlig nivå". Oavsett så är jag tacksam för svar! PS. I somras någon gång skickade jag in en fråga om det finns ett "helvete" dit man kommer om man vart ond. Jag fick aldrig svar på den frågan. Så om du skulle hitta den så kanske jag skulle kunna få svar på den oxå:) Med vänlig hälsning Jenny

Hej Jenny! Jag förstår att du liksom måååånga andra är angelägen om att få svar om tidigare liv MEN som jag skrivit i frågespaltens inledning så svarar jag inte på den kategorin av direkta frågor. Många ,liksom du, verkar tro att det bara "är att glutta lite" för att få information men det fungerar inte så. Att länka till en persons tidigare liv är betydligt mer avancerat och tidskrävande än många verkar förstå och även jag som medium kan utsätta mig för "obehagliga överraskningar" eftersom jag inte i förväg kan veta vad jag stöter på i resan bakåt hos en person. Det finns medium eller sk reggressionsmedium som har detta som specialinriktning. På www.euroastro.com finns tex ett medium från Estland som gör stora reinkarnations analyser som han sedan skickar hem ,men det kostar ett par hundra. Han brukar skriva om tre olika tidigare liv rätt ingående. Angående din andra fråga "om det finns ett helvete"-som människor kommer till. Jag har aldrig någonsin funnit någon plats som liknar det kyrkans eller vissa andra "helvetesinfluerade" religioner pratar om dit människan då ska hamna om de varit olydiga och syndiga. Genom historien har detta däremot varit ett sätt för att få människor att känna rädsla,skuld och skam för att på detta sätt genom skrämmsel hålla sig kvar inom religionen. Vem vill för evigt plågas i ett brinnande helvete med galna onda väsen??? Någon sade en gång att "jorden är en annan planets helvete" och i universiella kretsar är känd som den mest påfrestande plågande platsen att återfödas på…En del anser att jorden är helvetet. Andar som inte kommer till andra sidan utan blir jordbunda och vandrar omkring i åratal…andra kallar det ett helvete i sig… MEN sedan finns det platser i andra diemnsioner där bla lägre väsen och sk mörkerväsen håller till som kan liknas vid ,för oss,"ett helvete" pga deras element är eld och aska,svavel osv men denna plats hör till en helt annan art och dimension och är inte helvete för dem.Och VAD ska vi där och göra??? Så som ett slutgiltigt svar på din fråga. Ingen har ännu lyckats övertyga mig om att det finns ett helvete för människan där de ska plågas i evigheter för sina synder. När vi dör har vi redan "betalat priset" just genom att dö.(enligt vissa trosinriktningar). Den Högste Skaparguden är Ren Villkorslös Kärlek så varför i hela friden skulle någon av ren kärlek vilja plåga en människa på det sättet?Genomgår vi inte redan våra prövningar på jorden? Bara lite funderingar kring det hela. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *