Trött på att vänta, jag vill leva nu!!

Hej!! Jag närmar mej 30 år snart och det känns som att alla pusselbitar borde börja falla på plats snart, men det gör dom aldrig..eller iallafall verkar det ta en evig tid! Pusselbitarna som jag menar är att jag behöver flytta sedan länge och jag känner att det är dags att byta karriär! Att få flytta till ett nytt ställe känns overkligt just nu och detsamma gäller arbete! När det gäller arbete har jag ingen som helst aning om vad jag ska söka mej till, kan du se något? Jag träffade min sambo när vi båda var 15 år och det är helt otroliga energier emellan oss och det har det alltid varit, vi har disskuterat många gånger hur det kan komma sej att vi träffades just när vi var så otroligt unga och fortfarande håller ihop och att kärleken är så stark! Var det bestämt innan vi kom hit att just vi skulle träffas? Vi har en dotter tillsammans som är 1.5 år och det skulle vara kul om du kunde se vad hon kommer att arbeta med som vuxen! Och kan du se vilka det är som brukar komma och hälsa på henne från andra sidan?? Mkt tacksam för svar!! / Madde

Hej Madde! Du sitter fast vad gäller yrke och det kan jag förstå. Jag vet inte vad du gör idag men omskolning känns som det rätta och jag ser färg- blommor, styling osv. Fundera och sök på nätet.. Det har alltid varit menat att det ska vara ni två då ni har levt tillsammans i ett tidigare liv. Det är två äldre par som kommer till er dotter och det känns som om de är släktingar till er. Mor och farföräldrar kan det vara men det kan åxo vara närmare släkt till mor-och farföräldrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *