tryck på bröstet.

har hänt några gånger i mitt hus i åmål(har faktist hänt hänt en del)men har hänt några gånger att när jag har lagt mej så får jag en kännsla att jag inte är ensam i huset. o kort efter det har jag fått sån tryck på bröstet(lite svårare att andas)men jag har avfärdat det som inbildning. men har haft flickvännen där o en morgon berättade hon om exakt samma kännsla utan att jag berättat om samma sak! o en sak till som är ganska återkommande är en doft av rosor på övervåning. har inga rosor i trädgården o absolut inga inne.lite allergisk mot starkdoftande blommor.så vad är det här om?

Hej! Rosorna är en doftande, en kvinna som vill visa att hon finns hos er- troligtvis bott i huset tidigare och odlat just rosor, hon vill att ni odlar rosor och påpekar att det finns rosor som passar allergiker också! Trycket över bröstet kan vara en känsla som den kvinnan förmedlar hon hade själv detta tryck men varför hon visar er det får jag inget grepp om. Hon vill inget illa men saknar sina rosor. Finns det möjlighet för er att plantera en rosbuske eller två blir hon lycklig och lämnar er troligtvis ifred. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *