Tungt liv söker en hjälpande ängel

Kanske en fråga som inte går att svara på men jag provar. Jag träffade barnens pappa för många år sedan. Det visade sig till slut att han inte bara drack på sin lediga tid utan att han hade riktiga problem. Jag blev slagen av honom vilket kom till socialens kännedom så jag tvangs flytta med barnen, åren gick och han samt hans mamma förföljde mig på flera sätt en dag tog de sonen som är lätt handikappad de sa till honom att handikappet hade jag hittat på för att skada honom så min son ville inte veta av mig och jag fick inte se honom på sex månader då som först hjälpte myndigheterna mig till umgänge. Han yrkade på boende genom domstol på båda barnen jag förlorade efter tre års kamp sonen i detta (domstolen tyckte vi kunde ta var sitt barn för rättvisans skull)och jag fick stå för alla domstol samt advokatkostnader. Jag hade inte ekonomi till detta utan hamnade hos fogden o sliter dagligen med ekonomin jag kan inte sälja huset för jag får inte hyra bostad är ju hos fogden och banken säger nej till försäljning för jag får inte ut vad jag har i skulder. Barnens pappas advokat ålagdes jag att betala och eftersom pappan förskottinbetalat så blir nu skulden hos pappan han har också skickat till fogden o begär ofta utmätning på lön samt bostad. Nu har han begärt utmätning av lösören eftersom det inte fanns lön eller fastighet att få så vi fick besked jag o dottern att om två veckor strax efter påsk kommer de från fogden o tömmer ut det som går att sälja. Jag har hela tiden sedan vi separerat varit förföljd o mått dåligt av detta jag har ofta en önskan om att få somna o aldrig vakna mer för jag känner att jag orkar inte denna känsla blir starkare för var dag o någonstans vill jag egentligen vara kvar om inte annat så för mina barn finns det någon ängel som kan hjälpa mig så jag inte blir mer olycklig utan kan vända mitt liv. Jag arbetar med människor och får ofta energi från deras tacksamhet då de säger att jag är sänd från himlen jag hjälper dem alla bara jag kan och tom på min fritid om det behövs men när ska det få ett slut att jag ska bli förföljd och när ska jag bli lycklig

Hej Jeanette! Jag blir verkligen tung i hjärtat av att läsa din berättelse då jag kan uppfatta så mycket mer än det du skriver. Din livshistoria är verkligen ett exempel på hur orättvist livet i sig faktiskt kan vara och är. Jag verkligen känner din kamp,din trötthet,din uppgivenhet,all orättvisa.Jag önskar verkligen jag hade kunnat komma med några mirakulösa lösningar på din livsiutation men det kan jag inte. Det jag däremot med säkerhet vet är "what comes around goes around" ett utryck för karma gentemot de som behandlat dig illa. Jag uppfattar att du är en människorvän med gott hjärta och det är din räddning. Hur svårt och jävligt allt än blir runt omkring dig,när allt rasar samman så kan du ändå finna energi i att hjälpa andra och finnas till för andra. De som trampat på dig och behandlat dig med både högmod och brist på respekt kommer att få betala sitt pris enligt den universiella lagen om karma. Om du bara står ut och uthärdar genom all denna fruktansvärda jobbiga oreda,står orubbligt fast vid den du är så kan jag faktiskt uppfatta att saker kommer vända för dig. "Mörker före gryning" är ett talesätt som stämmer in här. Den Heliga Ängel du kan hjälpa dig hålla dig upprätt när allt är som tungast är Haziel- "En av keruberna,en ängel som visar medkänsla för alla som känner sig övergivna och ensamma och som bringar ljus i mörkret,vare sig det handlar om mörka kvällar eller känslomässig förtvivlan". samt Ofaniel en Ärkeängel som även i andra sammanhang kallas SANDALFON. Den allmäna tron är att denna ängel en gång var profeten Elias som otalas i Kungaboken i bibeln. Eftersom han en gång själv var människa så förstår han vårt lidande och hur människan kan känna. Det säjs att han tillverkar girlager av människans böner och förmedlar dem till Gud. Försök att orka och hålla ut och be dessa Änglar att hjälpa dig orka. Jag känner med dig och hoppas allt löser sig för dig på ett eller annat sätt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *