tusen kronor

Hej Jag skrev och frågade om du kunde se VAR min sambos tusenkronorssedel kan vara…han säger att han vunnit på tipset och lagt in den i en garderob med hans målarkläder i.På en av hyllorna ligger hans sådana,han sägar att han lagt den rakt in i en byxficka typ… och sen skall denna vara HELT BORTA… hAN TILL O MED aNKLAGADE MIG FÖR ATT DEN ÄR BORTA..Det har varit jobbigt hemma sen detta upptäcktes i Lördags.Men i vår lgh.intill köket finns ett rum med 4 långa vita garderober.Den som är första till vänster när man kommer in i rummet var det.. mittersta hyllan.Tvättmedel mmm högst upp. INGEN har gått i hans målarkläder så det är KONSTIGT att den bara kan vara borta. SNÄLLA hjälp mig om du kan… Kram

Hej! När jag läser din fråga får jag upp att han har flyttat på pengarna och sedan glömt var han lade dem! Att anklaga dig är fegt och omoget! Be honom gå igenom alla steg och handlingar han gjorde den dagen då han vann pengarna… Be honom kolla igenom sin plånbok, bakom kort och i fack då det kan vara så att han vikt dem många gånger och därför inte ser den då han kan missta den för en papperslapp. Det är det enda jag kan se tyvärr! Hoppas ni hittar pengarna! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *