Tusen tack

Tack för svaret och hjälpen Marijona.Jag ska träffa en kvinna nästa vecka och hon ska hjälpa mig lite på traven och även ge mig lite healing.Jag minns att jag glömde kring ge mig ljuset nu när du sa det,men ska få mera information av henne och ser ljust på att utveckla mig vidare.En liten fråga vet du möjligen namnet på min vägledare så jag kan tala med hon/han?För mig känns det som det är en man,men ingen som tillhör min släkt,kan det stämma?Kan kanske vara lättare då.Känner mig väldigt positiv till fortsättningen :)Många kramar Pia

Tack själv Pia. Bra att du har tagit tag i det och får hjälpen du behöver för att utvecklas och du kommer att gå långt om du bara vill! Oftast är det inte en släkting som är ens vägledare och jag kan ju ha fel men jag anar en munk! Om du vill kan jag återkomma lite längre fram med mer info om honom men jag tror att du själv innerst inne "känner" din guide. Jag behöver lite mer tid på att känna in mig på dig och din guide om du är intresserad. Härligt att du är så positiv som du är nu!Fortsätt i den banan och låt inte små negativa saker påverka ditt goda humör och din härliga energi! Den känns hit! Tack för energin! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *