Två frågor

Jag undrar vem/vilka jag varit i mitt/mina förra liv ocha saker som om min förtjusning i paddor har något med tidigare liv att göra. Jag undrar också över vad min guide heter och om jag kan be guiden meddela sig med mina anhöriga på andra sidan. Har flera gånger nu hänt positiva saker som jag visserligen säkert bidragit till själv men jag fattar inte var jag fått ideerna och orken ifrån eftersom jag stundom är helt orkeslös och utan energi

Hej! Ser ett av dina tidigare liv- du var en flicka på ca 10 år, levde på landet men var inte fattiga. Din passion var att hålla till vid ett "vattenhål"- flod i mindre format ungefär. Du lekte med grodor och andra insekter och smådjur och dina föräldrar var inte emot detta. De såg det som en naturlig del av livet. Kanske var din far en lärare eller något liknande. Din mor var en vänlig själ men med lite dåligt "psyke". Ni togs om hand väl men jag får känslan av att du drunknade. Jag har svårt för namn men du har en kvinna och en man. De har gett dig den energi och styrka som du behövde då du bad dem om det! Du kan själv meddela dina anhöriga på andra sidan, prata och de hör dig! Hoppas du blir nöjd med svaren! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *