Två frågor

Hej! Är två saker som jag har grubblat över den senaste tiden. Det första är en dröm jag hade för några nätter sedan. I drömmen så dog min syster, men hon återvände från de döda för att besöka mig. Vad som sades emellan oss minns jag tyvärr inte. Men däremot vet jag att jag frågade flera gånger om min livsituation skulle bli bättre än vad den är nu. Hon ville gärna inte svara på det, men till slut sa hon att det kommer ske "en positiv förändring" inom den närmaste tiden. Mer än så ville hon inte berätta. Var en mycket konstig dröm, och det skulle vara intressant att höra om den har någon form av betydelse? Min andra fråga berör något som hände häromkvällen. Har ju tidigare pratat med dig om mina guider Pär och Jasmine. Och att Jasmine behövde hjälp över till andra sidan. Och jag har ju försökt att visa henne vägen, men jag vet dock inte om jag lyckats. Hursomhlst, häromkvällen när jag satt och funderade kring om hon lyckats gå in i ljuset eller inte, så hör jag en röst tydligt säga "hon är hemma". Har undrat vad det kan betyda? Är det jag som inbillar mig att jag hörde en röst, eller är hon äntligen hos sina nära och kära? Får passa på att önska en fortsatt trevlig helg! Med Vänliga Hälsningar /Johan

Hej Johan! Finns din syster i livet? Vill gärna veta innan jag svarar! Du lyckades med att få Jasmine över till andra sidan där hennes familj väntade och rösten du hörde var Pärs! Ni samarbetade och det kommer ni att få göra fler gånger i livet! Ditt liv kommer att bli positivt! Tack! Önskar dig en fortsatt bra vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *