Två kära kamrater.

Jag har två kamrater som avlidit allt för tidigt. Killen var årsbarn med mig och dog hastigt i en arbetsplatsolycka för 4 år sedan. Honom har jag kännt av vid några tillfällen i samband med att jag försökt snickra vilket jag inte är särskilt bra på men det var däremot hans yrke. Kvinnan var några år äldre än jag och dog 2003 efter en lång sjukdomtid i cancer. En morgon hösten 2003 vaknade jag 03.50 av hemska smärtor i magen. Dessa smärtor slutade plösligt ca 30 min senare. På förmiddagen samma dag ringde kvinnans syster och berättade att hon avlidit vid 04.00 på morgonen. Känner att det var hennes sätt att säga adjö för gott eftersom jag inte kännt av henne någon gång. Hur som helst saknar jag dom bägge och undrar om dom har det bra? Tänker på dom ofta. Tack på förhand. B

Hej B! Skrattar till då jag får fram en man som står bakom dig när du försöker snickra. Ser många slag på tummen och han skrattar och skakar på huvudet omvartannat. De har de bra på andra sidan. Mannen är aktiv och snickrar och håller igång men kvinnan är mer en konstnärlig själ som målar och luktar på blommorna. De har de bra och de tackar dig för att du tänker på dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *