två pers åter..

Halloj där!! halloj för 357:e gången! Skriver igen för det är något konstigt som pågår med mig! Jag har skrivit några gånger om den här mannen som följer efter mig…. Nu är det så att inatt som var mellan 16/17- Sep 2007.Så drömde jag baksidan av den här mannen som följer efter mig (såg även baksidan av den här mannen vid vaket tillstånd) som att nån vänder sig om o går..fick även upp året 1946 och namnet Gustav och även ordet "mi"i mitt huvud, vet inte om det är jag som blivit snurrig i bollen…Eller har det någon kopling till varann?? sökte på gustav o året 1946 och Mi på google men fick bara upp massa konstiga personer, men ingen hade kopling till varann… I drömmen så drömde jag även om min farmor (som gick bort i Januari i år) Hon var på något "vitt ställe" där man bara kunde tänka på något rum ele liknade så hamnade man där. Och när jag var med min farmor i drömmen. Så tänkte jag/vi om hennes vardagsrum där hon bodde innan hon hamnade på ett ålderdoms hem….så hamnade vi där.. På det här vita stället i drömmen ,så frågade jag "trivs du här,känner du dig ensam?" Då svarade min farmor "nej det finns andra här men jag vill inte umgås med dom" "då frågade jag var e dom?" "Då sa min farmor "där,o pekade" Jag gick dit (i drömmen) Och såg massa gamla människor som tittade på tv o rökte. men min farmor skrek till mig! "kom tillbaka, det är inte bra att du är där" "Och när jag vände mig om o skulle gå tillbaka,kändes det som dom gamla människorna försökte hålla i mig,men jag kunde ,ta mig loss ,för det kändes att dom inte hade styrkan o hålla i mig (kunde även känna cigarett/cigarr lukten på riktigt,när jag sov). Drömde även om den här mannen som följt efter mig,han var också på det här vita stället,men vet ej vem det är..och frågade min farmor vet du vem han är? ,men hon kunde ej svara på det. Då sa jag det till henne att han har besvärat mig..och följt efter mig…då gick min farmor fram till den här mannen (i min dröm) och sa lämna mitt barnbarn i fred. (Det verkade som att han inte brydde sig om vad hon sa) Och han bara satte sig ner i en fotölj o lutade sig bakåt o typ tittade på tv. Vad tror ni denna dröm betyder?? Tack för allt V.hälsningar Jimmy..

Hej Jimmy! Som jag sagt tidigare så vill jag inte länka till denna man då jag känner att han bär med sig alldeles för mycket negativa energier.Jag har gett dig råd hur du ska göra.Det verkar som din farmor inte heller är speciellt förstjust i honom och känner av hans negativa energier.Jag kan inte länka till drömmen heller men jag får en känsla av att han försökte dra både dig och din farmor som beskyddar dig till en plats där andra brukar samlas som inte gått över till andra sidan.Därför varnade hon dig tydligt.Om du gör dig av med mannen enligt de råd jag gett dig tidigare och sedan undviker att forska kring honom mera."skaka av dig" allt och börja på nytt så tror jag också att din farmor i dina framtida drömmar kommer vara mer positiv och glad för då slipper hon ju bekymra sig för dig!Lycka till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *