Tvål och traktor

Jag och min man läste "Väck din inre healer" av Eric Pearl. Därefter beställde vi 3 distansbehandlingar var av en The Reconnection healer. I boken stod det att det kunde hända saker i hemmet som att ljuset blinkade eller föremål flyttades. Hos oss hände inget annat än att en tvål försvann från toaletten. Båda nekade vi att ha med saken att göra. Det var ca 4 v sedan. Igår när toaletten slutade spola, (vilket den gör ibland) och min man öppnade locket till stolens vattenbehållare hittade han tvålen där inne. Dagarna efter distansbehandlingarna åkte vi 40 mil till behandlaren för att initieras i The Reconnection under två sessioner var. När vi 3 dagar senare var på hemvägen så på ett ställe där det var en lång raksträcka såg vi en traktor med dragkärra tvärs över vägen ca 500 meter bort. Min man sade: "En traktor igen, ta det lungt nu", och jag lättade genast på gasen då jag också såg den, men traktorn körde av vägen till höger. När vi några sekunder senare kom till stället fanns där inte ens ett övergångsställe över vägdiket, ingen traktor, inga hus, bara skog och hög viltstängsel utan portar. Det var mitt på dagen, vi hade kört bara ca 2½ timmar efter en stadig frukost och god nattsömn samt redan rastat hunden efter vägen och var absolut inte trötta. Min man säger att traktorn var gul men jag tänkte inte på färgen så att jag skulle minnas den, bara att den täckte filerna åt båda håll. Nu frågar jag om du kan se vem satte tvålen i vattenbehållaren och om vi båda såg syner samtidigt mitt på ljusan dan med traktorn eller vad var det? Det spökar inte i vårt hus.

Hej! Vad gäller tvålen verkar det vara någon som busar med er och det behöver inte spöka för det! Ni såg inte i syne ni såg verkligen traktorn. Verkar vara ett förebud för något och jag tror det kom ut djur på vägen men ni hindrades från att krocka med dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *