undra en sak.

Hej jag är en tjej på snart 40 och det är så här att jag miste min mamma för ca 15 årsedan nu. Det jag undra över har hon det bra där hon är nu och hur tycker hon att jag sköter mig och min familj. En annan fråga det är också att min mamma kallade altid mig ett namn när jag vad liten och upp i åldern.Men jag kommer inte i håg det vad hon kalade mig och det hade varit roligt om du kunnde hjälpa mig kanske med att få reda på det. Hoppas du förstår hur jag menar. Tack i för hand och hoppas på svar.Jenny

Hej Jenny! Vet inte om det är din mor vid min sida men hon känns som en modersgestalt. Hon har det bra lugn och ro. Namnet får mig att tänka på små busiga troll men exakt vad det är får jag inte fram. Hon visar mig troll som jag tror Elsa Beskow har ritat, trollbarn, trollskog och hjärtan. Kan det vara hjälp till dig!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *