undra. -★ Fråga besvarad 2013-08-31

Jag har skickat två frågor till dig men du har inte svarat. Har du inte tid eller kan man inte skicka in mer frågor.Kram Nenna

Hej ! Jag vet att denna frågeställning inte är riktad till mig EeWeeM eftersom jag inte officiellt börjar svara på frågor förrän första veckan i september.I morgon…så jag bara tjuvstartar lite idag och läser igenom de frågor som finns. Det är väldigt mycket frågor som finns inskickade,hundratals och mer och tänkte att jag i och med denna frågeställning kan förklara kort hur jag tänker lägga upp mitt arbete med att besvara frågor i frågespalten. Som ni alla redan känner till så är detta ett frivilligt uppdrag som jag tagit på mig därför att jag tycker det är så otroligt intressant och roligt att se och läsa alla frågor om allt mellan himmel och jord inom det paranomala,andliga och extensiella och ju klurigare och knepigare frågor om allt från spöken,andar,folktro,mytologi,okultafenomen,skeptiskt tänkande,ifrågasättande,naturväsen,folktro,metafysik ,religion ja allt …det där som ni har funderat på men kanske inte vågat fråga eller tycker det är en för konstig fråga…jag säjer bara "Välkommen att sända en fråga!". Jag kanske inte kan svara på allt men jag kommer sannerligen att försöka så gott jag kan därför att det ger mig lika mycket att svara som jag hoppas det ger er att jag svarar på era frågor. Hur jag svarar beror alltid på den känsla jag får inför en fråga och det är inte alltid jag väljer att svara medialt då jag även är på samma våglängd som resten av admin på spökwebben att man alltid bör ha en viss skeptisk syn i bakhuvudet till övernaturliga fenomen och allt är inte övernaturligt utan kan vara saker som vi upplever men har helt naturliga förklaringar.Därför kan mina svar bli väldigt varierande utifrån min känsla inför frågan som ställts. Och jag är inte ett utbildad medium då det inte är min väg att gå och jag inte vill bli placerad i ett fack men jag är medial och har lång erfarenhet inom många olika sk andliga områden och därför väljer jag mig att kalla mig Andlig Paranomal rådgivare kort och gott utan närmare presentation. Mina svar får tala för sig själv.:) Jag kommer att försöka besvara frågor regelbundet men utan krav på tider eller dagar och jag följer ingen ordning mer än att jag går på känslan vilken fråga som fångar min uppmärksamhet. Jag svarar heller inte privat på frågor då det endast är via frågespalten. Men ni är alltid välkommen att skicka in nya frågor och jag ska göra mitt bästa för att besvara era frågor allt eftersom och bena mig igenom även äldre frågeställningar. ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *