undra två saker

Hej jag är en tjej på 39 år som undra 2 saker. Jag har känslor och är kär i en man på 55år och jag vet att han har känslor och är kär i mig med. Nu undra jag kommer det att bli han och jag nu under 2010 och i framtiden. Sen hade jag frågat om mitt jobb om jag skulle bytta jobb jag jobba inom barnomsorgen och där är det rätt så jobbig just nu. Jag frågade om jag skulle bytta jobb och då fick jag svar att jag skulle bytta till ett nytt jobb udre 2010. så nu undra jag om du kan se vad det blir för jobb som jag ska bytta till. tack i förhand och jag önska dig ett gott nytt år kram J

Hej J! Vad gäller kärleken så känns det som om det blir ni under detta året men det kan ta lite tid då det känns som om ni inte är ense om saker och ting. Red ut det ni har mellan er så blir ni ett par. Du kommer troligtvis att jobba inom barnomsorgen men på en annan avdelning, en avdelning som känns bättre för dig och där du trivs bättre med miljön. God fortsättning på dig! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *