– Fråga besvarad 2014-02-14

Hej! Jag tycker allt som har med det andliga är jätte fascinerande. Har fått höra att jag skulle vara medial, men ej känt något (vad jag vet). Vet inte om det är för att jag inte riktigt vågar ge mig hän.
Även att jag ska har healande händer, stämmer detta?

Jag skulle vilja veta om jag har några skyddsänglar runt omkring mig.

Skulle även vilja veta om de jag brukar tänka på som finns på andra sidan vet om det och om de brukar hälsa på mig.

Hälsning
Jennifer

★  Fråga besvarad 2014-02-14

Hej Jennifer!

Jag reagerade lite på dina insända frågor då detta är något som ibland kan göra mig lite fundersam… det du nu skriver att du är fascinerad av det andliga och  du har fått höra av ANDRA  att du är medial och ANDRA säjer att du har healingförmågor. Det är detta jag reagerar på och gärna vill svara kring lite. Ibland kan jag tycka att det inom new age blir lite väl mycket  jidder och oroväckande konstigt när människor får berättat till sig av ett medium eller …av någon som mig som svarar på frågor inom det andliga och mediala “så här är det “… det är så lätt att bara sitta och säja ja du är medial och du har helande gåvor  till den som ställer en fråga eller undrar något men…men detta medför också ansvar och ibland känns det lite oroväckande hur information delas ut då jag mer känner såhär:

OM en person är medial…så vet den personen om det. En människa känner själv inom sig om han/hon är medial. Personen är medveten om sin medialitet på ett eller annat sätt under hela sitt liv. Men man kan senare i livet behöva hjälp och stöd att förstå sin medialitet och lära sig att hantera och kontrollera sin gåva. Utveckla den. Men …man jag vill påstå att är man medial så vet man det inom sig men man kan behöva någon annan medial /andlig/medium som bekräftar det som du redan vet…

Om en människa har healingförmåga så vet den människan om detta och har sedan tidiga år en känsla och vetskap  om att man har någon form healing gåva, även om man kanske inte vet exakt hur eller på vilket sätt man ska använda sin gåva förrän senare  i livet eller…när man träffat likasinnade och aktiveras på på olika sätt genom deras vänskap. Oavsett vad det kan vara för övernaturlig,andlig eller ockult gåva som en människa har så har den människan sedan barndomen ett inre vetande att det är så.

Man bara vet att det är “något” och när en sådan människa ställer en fråga till mig “Är jag medial?” eller kanske i sitt brev skriver på ett sådant sätt att jag kan läsa och känna mellan raderna att den personen inom sig söker bekräftelse av mig på något som den personen redan inom sig vet om…då kan det vara läge att berätta “jag kan känna att du är medial så lita på din egen inre magkänsla om dig själv” osv…

Vad jag vill ha sagt med detta är att jag uppfattar ganska snart om en människa är medial eller om en människa “är medial” för att någon annan sagt det och detta skapar en hel del förvirring inom andlighet och new age. Är man medial vet man om det. Punkt slut.

Har man en förmåga att heala eller någon annan andlig gåva så vet man redan om det inom sig även om man kanske inte kan sätta namn på vad det är fullt ut. 

Nu undrar du kanske lite var jag vill komma med allt detta men detta var det första som kom i mina tankar när jag läste din insända mejl och dina frågor och det jag känner spontant är att ” Här har vi en väldigt förnuftig människa som nog är lite mer praktiskt och gärna står med båda fötterna på jorden. En person som visserligen är nyfiken på det andliga men ändå är rätt nöjd med att vara den hon är och trivs med sig själv som person. Här har vi en kvinna som inte behöver vara något mer än vad hon redan är och som mår bättre av att vara EXAKT som hon är med båda fötterna på jorden, lagom skeptisk , lagom nyfiken och hon behöver inte känna att hon skulle vara mer speciell om hon vore medial eller att man måste kunna healing och hon behöver definitivt INTE några övernaturliga gåvor för att vara perfekt som hon redan är.

Det behövs sådana människor som du också. Jag kan känna att du är en människa som fungerar som en balans pelare. Du skapar balans mellan det naturliga och det övernaturliga.

Så mitt svar till dig är mer att skippa allt det där som folk säjer åt dig att du är och var den du är… och du ska inte ens tro det jag skriver utan istället bara följa din egna magkänsla när det gäller allt och även när de gäller dig själv. Lär känna dig själv, inom ,vad du kan och försök att känna efter inom dig vilket område inom det andliga som tilltalar och lockar dig mer.

Ett gott tips jag fick för många år sedan av en andlig lärare var att jag först själv skulle tänka ut  själv vad jag tror om saker och ting och bestämma mig för vad jag känner är sant för mig..sen kunde jag fråga andra…och vara öppen för nya möjligheter men…ändå följa min magkänsla oavsett vad andra sade.

Och detta har jag följt hela mitt liv. Det är nog lite detta som dina skyddsänglar och guider jag kan känna finns runt dig också vill förmedla till dig. De vill att du ska känna att du är bra som du är och att man kan vara andlig utan att vara medium eller spå i spå kulor eller på annat sätt vara aktiv inom new age. En andlig person kan vara en sådan som bryr sig om sina medmänniskor. Någon som gör samhällsinsatser som inte alls har med “hokus pokus” att göra. Ren medmänsklighet är också andlighet.

En människa som bryr sig om sina närmaste vänner, ställer upp för sina vänner på olika sätt och finns där för sina vänner när de har det svårt…  du är en ängel för dem …men utan fluffiga  vita  vingar… 😉

Så …vad andevärlden vill förmedla till dig Jennifer är att du är bra som du är och fortsätt vara den du är och fortsätt känna att du är en andlig person bara genom att vara den du är!

 

Tro inte på något bara för att du har hört det. Tro inte på något bara för att någon sagt det och många upprepat det, eller bara för att dina lärare och de som är äldre än du säger det. Men när du själv iakttagit och analyserat, när du finner att allt stämmer med vad ditt eget förnuft säger – då ska du acceptera det och leva därefter”. 

Buddha 563-483 f. Kr.

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *