Undran över medial förmåga..

Hej! Jag vet att alla är mediala på olika nivåer, och jag undrar hur medial jag är. Ibland kan jag känna en viss närvaro och min mammas fd jobbarkompis som är medial berättade en gång för min mamma att jag är medial, och sen berättade hon massa andra saker som verkligen stämde in, saker som hon inte har kunnat veta. Dock tror inte min mamma på vad hennes jobbarkompis sa, så därför frågar jag dig för jag vet att du är bra på det du gör. Så min fråga är alltså, är jag medial? Och ser du någon ande nära mig, eller någon "skyddsängel"? Tacksam för svar.

Hej! Du är medial och du kan utvecklad detta om du vill genom kurser mm. Du har en kvinna vid din sida ser ut som en sköterska från 1950-talet men ser inte ut som en släkting till dig men hon finns där. Jag tror hon heter Dora eller Doris. Prata med henne och be henne komma till dig i dina drömmar hon hjälper dig vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *