Undrar ännu mer nu….

Hej, Detta skrev jag till dig innan: hej igen, Vet att jag skrivit till dig innan ang.min yngsta dotter.Jag berättade att hon vid ett flertal tillfällen vaknar helt hysteriskt och tittar på "ngt". Du sa att hon såg ngn. Nu i natt vaknade hon men var mer ledsen och höll på i flera timmar.Till slut berättade hon att hon såg 2 "saker" som var i rummet,även när hon berättade det.Dom hade inga ögon och ingen mun.Frågade om dom pratat med henne,fick svaret:Jag sa att dom inte hade ngn mun"….hon sa att dom försökte lägga sig på henne. Detta ä inte kul att höra från henne och hon är verkligen rädd,hon skakar.Samma hände nu ikväll,hon vaknar och är helt jätteledsen….är det ngt jag kan göra eller är det "bara" hennes fantasi?? Hoppas du kan hjälpa då hon bara är 4 år. Svaret från dig var hela tiden "min syster"?? Undrar vad/vem är det min dotter ser? Har min bror visat sig för henne,då min lille kille ser honom ofta? Du skrev oxå att vi skulle flytta utomlands…kan du få svar på vart vi flyttar? Tack på förhand:-) Så min fråga blir nu: Vilken syster?? Menar du att jag skulle haft en syster?? När skulle hon ha blivit född??Blev lite chockad…..hoppas du kan svara! Skriv i så fall gärna om henne oxå:-) Tusen tack!

Hej! Förstår att du är chockad men det är mitt fel då jag inte förklarade så bra och mycket! Det är en syster från ett annat och tidigare liv! Ni levde för länge sedan utan föräldrar och jag tror att ni levde på fattighus eller barnhem. Ni hade bara varandra och ni tog hand om varandra och hon ser det som sin plikt att ta hand om dig nu åxo. Din dotter ser inte din bror så som din son gör. Det land ni flyttar till är inte varm året runt, det är det enda jag får fram just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *