undrar över föregående liv

Jag undrar över mina föregående liv.Jag tar som jag känner att dom föregående liven har varit. 1 cowboy i vilda western i usa på 1860 Talet 2 passagerare på titanic 3 soldat i andra världskriget 4 det liv jag lever nu.

Hej! Du verkar ha koll på dina tidigare liv vilket är jättekul! Vill du få mer info om dessa liv är regression ett bra sätt. Det lättaste är att kolla om det finns någon i din hemtrakt som håller på med regression då det kan vara en både jobbig och ledsam process. Tyvärr är jag inte så bra på regressioner men om du kollar bland länkarna på startsidan finner du någon som kan hjälpa dig! Hör gärna av dig och berätta lite mer om dina tidigare liv, känslor mm. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *