Undrar så

Hej, det är så här att jag tycker saker försvinner för att sen plötsligt dyka upp. Tillexempel min hårborste för ett tag sen brukar alltid vara på toan men hittade den efter en vecka i ett rum jag sällan brukar vara i. Är det jag som är vimsig eller kan det vara nåt annat? Känner mig dessutom konstant iakttagen , stressad som om nån väntar på mig . Tycker jag hör konstiga ljud och ofta ser nåt i ögonvrån. Min hund reagerar ibland samtidigt som jag tycker jag sett/hört nåt. Hon låg en kväll i soffan och morrade rätt ut. Jag blev totalt livrädd och gick ut. Vad tror du om det här?

Hej! Du har besök av någon och det ser ut som en pojke i ca 7-10 års åldern. Han är en spjuver- han hittar på bus, gömmer saker och ting men inte för att vara elak utan mer för att få uppmärksamhet- den han inte fick när han levde. Han var ett ensamt barn som bodde med föräldrar i ett litet torp och då föräldrarna var tvungna att jobba för bonden som stod för deras torp var han ofta ensam hemma. Han vill inget ont men är det för mycket får du naturligtvis tillrättavisa honom vänligt men bestämt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *