Vad är det?

Hej! Min morbors fru som dog för cirka 3 – 4 år sedan är i mina drömmar, jag har drömt om henne 6 – 7 ggr då hon åker bil med mig och mamma, jag blir rätt så rädd vad vill hon mig? Jag är muslim så jag ber böner till henne men vad vill hon mig? Jag tyckte om henne jätte mycket hon var en bra förebild för mig och hon gillade mig, hon var jättesnäll.. Och engång när jag gick ut från toalletten och kollade i min brors rum såg jag en svart sak gå förbi fönstret i övervåningen alltså balkongen vad är det? Är dessutom rädd när jag sover, jag slänger ner alla kläder som hänger i mitt rum, för det ser ut som spöken, jag är jätte rädd.

Hej! Du behöver inte vara rädd! Hon vill dig inget ont och att hon kommer i dina drömmar är bra då hon vill förmedla något till dig. Hur känner du dig i din dröm? Jag vill tyda din dröm med att du och din mamma är på väg mot något som kanske inte känns bra men att din morbrors fru vill göra dig uppmärksam på detta samtidigt som hon visar att hon är med dig. Det känns som om du ställt en fråga och hon svarar dig genom drömmen. Be om Himlens beskydd och du får den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *