Vad är det för knäppningar i hallen?

Hej! Varje kväll när vi gått och lagt oss och de övriga i familjen somnat så hör jag att det knäpper till i hallen samt att det drar i dörren till toalettetn som om vi har fönstret öppet. Det börjar med att det knäpper till sedan övergår det till dörren i bland tycker jag hör att någon tassar omkring. Jag titta in i hallen från sovrummet men ser inget. Jag har alltid lampan tänd i hallen för jag känner mig så iaktagen hela tiden. Snälla hjälp mig jag vill så gärna veta om det är någon här. Vill även påpeka att jag gör mycket astralresor om nätterna. Ibland träffar jag på obehag och ibland har jag riktigt trevligt. Jag kan till och med få känslor för vissa jag träffar. mvh anna-maria

Hej Anna-Maria! Du har under en astralresa fått med dig en ung pojke 14-16 års åldern, från Indien som är den du känner närvaro av och som skapar energitryck som du uppfattar som tex knäppningar i väggen. Jag kan inte uttala hans namn…Samidra,Sahidra,Sadirha…?… Han känner sig malplacerad och vill hem tillbaka dit du fick honom med dig ifrån. Du kan be Heliga Ljusänglar föra honom tillbaka till den plats han var på sist,såvida han inte vill till andra sidan. Det borde lugna ner en del av fenomenen. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *