vad är det för något?

Jag vet inte hur jag ska beskriva det men det känns som det är någon som går igenom mig i mitt rum, och jag har sett en person som inte bor här gå omkring i lägenheten och sen helt förvinna. Mina katter reser ragg mot ingenting och saker flyttar på sig, eller dyker upp på en helt annan plats. Det är också någon som öppnar och slänger igen dörrar och jag undrar vad detta kan vara? Jag har bett denna person att sluta, och gå mot ljuset men det hjälper inte… Vad kan jag göra? Jag kan tillägga att vi bor i ett relativt nybyggd lägenhet. Tacksam för svar // Michaela

Om du känner att dessa upplevelser verkligen är starka och ni känner obehag av detta, ska ni kontakta ett medium. Mitt första tips är att ni går in på www.kvaser.net och rådfrågar dem. De är väldigt duktiga och trevliga personer! Lycka till!<br><br>/Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *