Vad är det för något som händer?

Hej! Skrev in till er i Januari om en fråga jag skrev här tidigare tror det låg på fråga 109? Det var i min lägenhet i Västerås där det har börjat hända saker när min pojkvän flyttade in. O jag fick svaret att det var någon från mitt arbete som hade följt med mig hem och var arg för att jag o min pojkvän var oense över något. Nu är det såhär att allt förändrades till det värre för ca en månad sedan. Min pojkvän har alltid varit lugn och snäll men denna kväll drack vi alkohol ihop och han blev en helt annan person. Han slog mig försökte kväva mig och höll mig fången i min lägenhet hela natten tills polisen kom o räddade mig på morgonen. Spöket har varit där hela tiden innan detta hände. Men nu är min pojkvän häktad och nu har spöket helt försvunnit nästan kan bara känna lite närvaro ibland nu men inte rädd längre över spöket utan av min sambo nu. Vad är detta för något? Vad är det som händer med mitt liv? Kan spöket ha haft någon inverkan på detta? Mvh Fia

Hej Fia! Jag blir verkligen arg och upprörd för din skull pga det du berättade!!!Jag önskar du kom ihåg mer exakt datum och rubrik då jag svarade på din förra fråga för att kunna länka dit igen och se "vad jag ev. kan ha missat" eller se mer exakt varför det blev som det blev. Det kan mycket väl vara så att din fd pojkvän blev påverkad av denna ande och inte klarade av dennes energier och blev påverkad undermedvetet som kom fram när han drack alkohol. Men …jag får även sagt att han har inom sig "en okontrollerbar energi" som han är medveten om och att det även hänt förut att han tappat kontrollen i samband med alkohol…Är det något du känner igen? Försök att vara stark och gå vidare och låt ingen sätta sig på dig aldrig någonsin!!!Du är värd att få lugn och ro och känna trygghet. Men återkom gärna om du kommer ihåg datum och rubrik. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.