Vad är det med huset?

Hej! Om man kör genom skogen hemmifrån oss till mormor och morfar så kommer man förbi ett litet hus på vänstersidan. Huset ligger precis i en kurva, är lite ljust rosa, har en inglasad veranda, en stor trädgård och klängväxter som klättrar upp för väggarna. Av någon anledning känner jag att jag dras till det här huset. Inte bara att jag tycker att det är fint utan något mer, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Kan du se om jag dras dit av någon speciell anledning eller är det bara som jag inbillar mig? Undrar också en annan sak. Jag är kompis med en kille som jag kännt sedan lågstadiet. På sistone har jag börjat fundera på om jag kanske gillar honom mer än som en vän och skulle vilja fråga honom om han känner likadant. Men jag är rädd att han ska tycka att det är lite jobbigt att jag känner så och dra sig undan. Vi träffas jättesällan som det är och jag skulle inte vilja äventyra vår vänskap. Ska jag våga fråga honom? Tacksam för svar /Martine

Hej Martine! Angående huset: du känner en dragning till platsen och inte till huset. Du har levt i en stuga som stått på marken där det rosa huset står nu. Känns som om du levt torparliv. Detta är en lite vansklig sak och jag är lite osäker på hans känslor men låt det gå en tid och när ni träffas kan du försöka läsa av honom. Hoppas du blir nöjd med svaret! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *