Vad är det med min katt?

Hej! Denna fråga är väl inte riktigt innom ditt område men nu har jag ingen annan att fråga så jag fråga dig, har inget att förlora! 🙁 Det gäller min lilla katt fröken på nyss fylda 2 år, hon har fått en dumhet för si o det är att går upp i våra sängar o kissar. Hon gjorde det som kattunge men sen slutade hon tack o lov tills nu för ca 2månader sedan då hon började igen. Har pratat med vet utan resultat o nu sist köpte jag aromadroppar till henne. Det går i perioder ibland ofta o sen ett upperhåll. Snälla kan du tala om varför hon gör det eller vet du vart jag ska vända mig?? Är desperat, älskar min lilla katt o vill inte göra mig av med henne! Tack på förhand! MVH Annelie

Hej Annelie! För det första,ifall du redan inte gjort det, kolla kattlådan. Katter är jättekänsliga i sina doftsinnen och avskyr om du rengör kattlådan i någon form av rengöringsmedel! Det du rengör lådan med måste vara helt luktfritt eller en doft som katten inte reagerar över. Hett vatten,mycket vatten men bara ett uns grönsåpa. Inga rengöringsmedle med ammoiniak eller klorin eller dofter! Bara detta kan få katten att vägra eller strejka och kissa på andra ställen. Jag tycker du bör gå till en vetrinär som får kolla urinblåsan då det verkar som katten är något där som irriterar. Hon kan behöva någon form av medecin som lugnar hennes kissande då det verkar som hon faktiskt inte kan hålla sig eller hinner på kattlådan,som hon dessutom kanske inte ens tycker om. Var är bästa platsen att protestera att något är fel,där du märker det.Jo i din säng…=)en smart katt du har…=) Jag kan nämligen inte finna någon övernaturlig eller ngt störande andligt sett, som orsakar detta. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *