Vad är det som händer?

Jag har bott i denna lägenhet sen Feb -99.Har alltid känt mig iaktagen vid ett speciellt rum.Har även haft lampor som blinckar,en stor kotte som ramlat ner från en hylla.Apparater som startar fast jag nyss stängt av dom.Vill gärna veta om jag börjar se i syner eller om det är något annat? Tack på förhand Helena

Hej Helena! Nej du inbillar dig inte men tyvärr kan jag inte vara tydlig och säja exakt vad det handlar om eller vilka,vem. Jag kan bara uppfatta närvaro eller spår av närvaro som är eller varit hos dig. Dessa bär dessutom en del av din släktaurasignatur vilket får mig att tro att det kan vara någon avliden släkting som gjort ett kort besök coh försökt få din uppmärksamhet genom att göra just de fenomenen du beskriver. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.