vad är det som händer?

jag har under en lång tid känt som nån form av nävaro krig mig ibland och även jag vet inte om man kan kalla det syn men jag skulle iallfall till å lägga mig precis när jag skulle till å blunda fick jag en skarp bil av två kvinnor eller nåt som gick omkring i ett hus och jag kommer ihåg att lite av klänningen hade nån form av blomm motiv å så va den röd dessutom kändes det som jag såg det ur nån annans synvinkel..Jag är väldigt intresserad om nån av er kan se nåt krig mig för det käns som jag har varit utsatt för massa saker som jag inte kan föklara tacksamm för svar!:)

Hej! Det du har sett känns som en episod från din tidiga barndom eller från ett tidigare liv. Har en känsla av att du var tredje personen i ett sällskap och det är det du ser nu..en glimt från tidigare liv. Känns som 1800-talets mitt. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *