Vad är det som stör min nattsömn

Hej.. Jag flyttade för några månader sen & jag får min sömn störd, ibland flera ggr/natt . Vad eller varför är det på det viset ??.. Tacksam för svar..

Ja, du har kommit in i en ny miljö… För det första vill jag säga att man alltid känner sig lite obekväm inom detta. Det påverkar en alltid. Man hör "nya ljud" i huset, vilket i sig ofta gör en obekväm. Men du får faktiskt din sömn störd. Jag kan nog säga direkt att du även på dagtid hört lite konstiga ljud som du undrat var de kommer ifrån, eller? Det är min känsla! Dessa uppkommer även på natten, något som får dig att vakna till ibland! Det kan kännas exakt som att du vaknar på natten, men ändå inte förstått varför! Det är så när man vaknar av höga ljud, men kroppen i sig varit i "dvala". Man vaknar, men vet just inte anledningen till det. Det du ska göra är att högt be och säga att du vill vara i fred och inte bli störd. Detta är det första steget och det hjälper i många fall. Återkom till oss hur detta går! / Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *