vad är det som vibrerar…?

Hej! Jag har inte fått svar på mina två tidigare frågor, men det är ingen brådska. Jag har ännu en: Vad är det som vibrerar i min mage? Jag trodde ett tag att det var ett foster som sparkade, men det kan de väl inte när de är så små…? Och jag har haft mens många gånger, dock väldigt oregelbundet. Jag har fått missfall en gång, men är orolig att något annat ska ha opererats in när jag var medvetslös. Min mamma vill inte att jag ska ha barn, så jag är orolig att hon ska ha sagt åt dem att operera in något som stoppar det. För det har inte lyckats för mig att bli gravid efter missfallet…. Har det något med saken att göra? Snälla, hjälp mig få klarhet. Gott Nytt År, förresten!=)

Hej! Det känns inte som om det är något som opererats in men jag anser att du bör kontakta en läkare som kan undersöka dig och lugna dig! Evy God fortsättning till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *