Vad betyder drömmen?

Drömde för en tid sedan om att "något" kommer, är på väg. Jag är rädd i drömmen, men kan inte sätta tummen på varför? Jag har två mörka katter med mig. Plötsligt vänder sig den ena katten mot mig och säger "Jag kommer med ett budskap." Sen vaknar jag. Skulle också vilja veta vem som vandrar i min lägenhet vissa nätter? Hör någon som går men finns ingen där..

Hej Susanne! Katterna är dina totemdjur och följeslagare när du gör astral resor.Din dröm står för förändringar som kommer ske i ditt liv och dessa vill förbereda dig på detta.Vad det hela handlar om vet jag inte. Det finns en energi av en lång man i din lägenhet men han hör inte till dig utan "vandrar runt" mellan olika rum och platser,så det finns säker fler i din omgivning som känner av honom. För många många år sedan verkade han vandra runt i området,och jag får lite känsla av "luffare" som stannade upp och hjälpte till på olika platser mot mat och husrum. Detta ligger långt tillbaka i tiden då det verkar funnits annan bebyggelse där du bor…?Kanske dags kolla lite historia bakåt.Han är ofarlig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *