Vad bör jag satsa på?

Hejsan! Jag jobbar inom en bransch, men håller för tillfället på och utbildar mig inom en annan bransch, som jag känner att jag brinner mer för. Skulle gärna vilja pröva på något annat än det jag nu jobbar med, men känner mig lite osäker eftersom det är tryggt att ha ett fast jobb. Vad ska jag egentligen satsa på? Kommer jag i framtiden att jobba inom den nya branschen? Känner att jag behöver lite vägledning.

Hej! Man ska följa sitt hjärta. Du måste satsa för att lyckas men ta det lugnt och tänk igenom allt först. Idag är allt osäkert men får du en chans att prova dina vingar gör det! Kan bli motigt i början och du kommer att undra om du verkligen valde rätt men det är bara du som kan välja din väg i livet. Tror du kommer att jobba inom den nya branschen i framtiden som ligger lite avlägset just nu. Gå din väg och följ ditt hjärta så blir det bra till slut men gör inget förhastat. Tänk igenom noga och många gånger innan du tar ditt beslut men som jag ser det lutar det mot en ny framtid för dig! Lycka till! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *