Vad finns i min älsta dotters lägenhet?

Hej ! Jag undrar om ni kan tala om för mig ..om vad som finns i min dotter rebeckas lägenhet ? Hon har hört saker knäppaspå ..leksaker får liv ..hennes ena rum är livligt en gång var det någon som skrek ho ho ! på natten .. man kan även se gestalter gå förbi !barnen sover otryggt om natten …/ margot..

Hej Margot! Eftersom det är du som ställer frågan om din älsta dotters upplevelser och hem har jag svårt att länka till platsen genom dig för att få ett tydligt svar. Det bästa vore om din dotter själv kunde skriva hit och ställa samma fråga! Detta för att jag ska kunna svara så tydligt som möjligt och få en så tydlig bild som möjligt av siutationen och den eventuella närvaron i hennes hem. Kan du tänka dig att be henne skriva själv?Återkom gärna! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.