Vad finns vid sjön?

Hej! Först så vill jag tacka för svar som jag fått. det är alltid skönt när man kan få bli bekräftad 🙂 Nu till min fråga: I min första fråga så berättade du att jag hade två andar hemma hos mej. En man (fiskare av något slag) och en yngre kvinna. Båda två hade gått bort genom drunkning eller liknande. (om jag uppfattade rätt) Under en tid så ahr jag kännt mig väldigt dragen till sjön som ligger precis vid vårat hus. Igår så gick jag ner för att ta kort för det va så vackert, hade ingen tanke på andfar eller något just då. När jag börjar fota så får jag många orber, vissa är färgade, vissa genomsynliga, och en viss va som ett vitt tjockare streck (inte helt rakt utan lite oregelbundet.) Undrar om du kan känna vad/vem som finns där? och varför "ropar" han/hon på mig? Har kunnat känna som att någon verkligen vill dra ner mig dit? Finns det något sammanband med de andra andarna ? tänker pga att allt har med vatten att göra? eller är det bara en slump? Hade fint:) Mvh Camilla

Hej Camilla! Din längtan ner till sjön eller snarare dragning kommer dels av de andar som ni har omkring er(som vi pratat om tidigare)som dras ner till sjön eftersom det är där de avlidit och det är platsen de av orsaker jag inte känner till är jordbunda. Som människa kan man påverkas av jordbunda andars känslor och även längtan både positivt och negativt. Sjön bär en lång historia och det finns en hel del drunkningfall och andra olyckor men platsen är även ett tillhåll för naturväsen. Vissa av dessa naturväsen kan ibland tex hjälpa en människa men de kan också stjälpa en människa och skulle du söka bakåt i historien över "sagor som berättas" så finns det antagligen någon sägen om just den platsen,sjön som har med naturväsen att göra. Historier som attt man inte skulle gå ner till vattnet själv i skymmningen osv.Men då får du nog söka minst 150-200år bakåt i historien.Fråga din mamma. Allt har ett sammband. Orberna du ser är både från naturväsen och vissa är jordbunda andar. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *