Vad gör jag?

Hejsan! Jag är i "desperat" behov av hjälp och svar. De senaste 6-7 åren, har jag känt av att det finns någonting i mitt föräldrahem. Vi flyttade till detta hus med min mamma, styvfar och två småbröder år 2004. Det första som hände var att jag helt oförklarligt, plötsligt utvecklade en extrem rädsla för mörker, och för att vara ensam i huset. Jag kände att något var fel och var oerhört skrämd av detta. Dock hände det aldrig något och min mamma skickade mig till en psykolog i hopp om att jag skulle må bättre. När vi bott i huset i c.a 1 år hände det något. När jag satt uppe en kväll med ALLA lampor på och ALLA gardiner fördragna i vardagsrummet och kollade på tv. Hör jag plötsligt hur kranen går på i köket och att det börjar klinga i glas och porslin. (Som om någon diskade.) När jag gick dit såg jag ingenting, men jag hörde det lika väl! Jag stod mitt framför disken. Hörde ljuden, men ingenting rörde sig. Det är den enda upplevelsen jag personligen haft, förutom en konstant obehagskänsla i detta hus. När jag ett år senare flyttade hemifrån, lugnade saker ned sig. Och jag var plötsligt inte alls mörkrädd längre. Ända tills jag flyttade hem till min mamma igen för en månads tid. Obehaget var tillbaka direkt, och jag tog upp det med min min mamma. Då berättar hon att hon en gång trodde sig ha sett en "vålnad" eller liknande på andra sidan duschdraperiet för någon månad sedan. När hon skrek på sin sambo och han kom springade, försvann gestalten in i väggen. Samma kväll vi diskuterar detta, kommer min lillebror (för första gången) springande, skrikande och gråtande om att det kom in ett "väsen" på toaletten och störde hans tankar, så han glömde vad han skulle säga. (Min lillebror är fem år…) Jag anser ju själv att en pojke på fem år, inte har hört ordet "väsen" förut. Efter denna händelse har han vaknat skrikande på nätterna om att det står en man vid hans säng, eller att det stod en man vid trappen när han skulle ner. o.s.v.. Han vägrar numera vara ensam på antingen övervåningen eller undervåningen. Jag vet nu inte vad jag ska tro. Jag vill ta reda på vad detta är eftersom det stör min bror på detta viset, men jag vet inte hur jag ska göra. Sen är jag inte säker på om jag vågar då jag är rädd att förvärra situationen.. Även det senaste året har jag haft konstiga upplevelser i min kompis lägenhet. jag har vid ett tillfälle sett ett orange-aktigt, genomskinligt mans-ansikte vid sängkanten. Men glasögon och mustasch som stirrade ut genom fönstret. Jag kunde varken röra mig, tala, eller känna speciellt mycket förutom förundran. Tillslut klarade jag blunda och när jag kollade igen var den borta. (Detta var klockan 6 på morgonen med fullt ljus på i rummen, med min kompis stående i köket med frukosten.) Kan jag ha sett ett verkligt spöke? Eller var det bara min fantasi? Jag vet inte. Tacksam för all hjälp!

Hej! Innan jag går vidare vill jag att du går ut på min hemsida och läser om hur man får någon över till andra sidan och hur man renar sitt hem. När ni gjort detta ett par gånger hör av dig igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *