Vad göra??

Hej! Tack för en bra sida! Har funderat tidigare på att skriva till er om mitt problem, så nu gör jag det då. Jag börjar som så att när jag var en 14 årig tjej hade jag svårt att smälta in i högstadiet. Det var en mycket svår period med mitt dåliga självkänsla och att man skulle vara precis som alla andra för att bli accepterad. Jag blev det ändå aldrig, fick privat lektioner istället. Där började min depression. Nu är jag 21, så i 7 år har jag lidit av detta. Har inte riktigt nånsin haft vänner sen lågstadiet. Jag känner mej så ensam och övergiven hela tiden. Känns som om folk inte alls dras till min närvaro utan helt tvärtom, som om jag har nåt runt mej som får dem att dra sig ifrån. Jag tänker mycket på hurdan jag borde vara när jag är med människor för att vara accepterad i deras ögon. Jag har alltid lidit så mycket av min fruktansvärt dåliga självkänsla. Ändå har jag lyckats bra i mode och skönhetsbranschen. Jag har inte ens funnit min "identitet", vet inte hurdan personlighet jag ska ha eller har. Varför är detta såhär tungt? Vad ska jag göra? Känns som jag inte orkar längre. Vill så gärna känna mig någon gång stark och självsäker. Har sådan ångest och mycket negativ energi kan jag tänka mig… Sedan har jag en annan fråga som jag så länge funderat över. Får så gott som varje dag känslor av tidigare liv. Det är bl.a känslor, detaljer, föremål, dofter, klassisk musik. Själv är jag väldigt intresserad av historia, mest är det medeltiden?, 1790 till riktigt i början av 1900-talet. Älskar gammaldags klänningar, klassisk musik, antika möbler och föremål, naturen och djur. Känns ofta som om jag inte hör hemma i detta 2000-tal. Detta känns så starkt, kan bara inte riktigt sätta fingret på vilken/vilka liv jag levt. Skulle vara så oerhört tacksam för svar! Kramar

Hej! Du har levt tidigare liv som du beskriver och du var sömmerska i de liven och du var en mycket duktig sådan. Du ska inte ändra dig för att folk ska tycka om dig, tvärtom! Se det som att de är avundsjuka på dig vad det gäller mode och kläder mm. Det finns kretsar du "tillhör" så sök dig dit, be din ängel om vägledning. Lyssna på musiken, var nära naturen och djur, din tid kommer. Rena dig själv från negativa tankar genom att försöka vända det negativa till det positiva. Studera mode och skönhet men åxo konst känns som är din väg. Sömmerska på en teater kanske? Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.