vad göra ser en liten flicka

hej jag har en fråga fundering om hur vad man ska göra för att forska runt en sak förklarar lite kort om vad som har skett i huset jag bor i i vårat sovrum står det ofta en liten tjej och tittar in när hun har stått där en stund så försvinner hun inget händer detta e natte tid sedan sker det ganska ofta dagtid när jag kommer hem så har det vid ett par gånger varit så när jag har kommit in genom ytterdörren (trappa upp till övervånigen) där ser jag ryggen benen av ett barn ung tjej som går upp har ropat och gått upp efter men ingen finns där sova i soffan i vardags rummet e inget att tänka på har förkt det vid ett par tillfällen och gör inte om det när man ligger där så efter en stund ser jag hur det kommer en fullvuxen man till öppningen mot hallen o vardagsrummet han ställer sig o stirrar sen pang så e hans ansigtet 10cm i från mitt kan garantera man hoppar till varje gång det sker nu undrar jag vad kan man göra för att forska i detta hoppas ni kan hjälpa mig lite mvh gt

Hej! Denne man tycker ni gör intrång i hans hem och han vill veta vad ni gör där? Börja forska i husets historia men åxo vad gäller omgivningen. Säg till denne man att det är ni som bor där och att han måste gå vidare till andra sidan. Flickan har något med honom att göra men jag tror inte det kommer att gå snabbt eller lätt för att få över honom men gör mer än ett försök. Skriv till min mail och skriv att ni behöver hjälp med ande så skickar jag ett dokument där ni får hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *