Vad hände…??

Hej EeWee! Förstår ni har mycket att göra och jag hoppas ni har tid att svara inom kort. När min dotter var liten (1-3 år, hon är 5 nu) så var hon nattetid ofta väldigt otröstlig och ledsen, fick inte ta i henne osv. En natt när hon inte kunde sova så kunde jag lugna henne, men så hörde jag ett jättekonstigt ljud, svårt att beskriva, knaster.. klippande ljud från som det lät två olika håll. Jag blev skiträdd och tog min dotter till vårt sovrum. Har aldrig kunnat klura ut någon förklaring på vad som lät?! Men någonting säger mig att det inte var någonting vanligt.. Eller har jag fel, kan du hjälpa mig att få någon klarhet på min fundering?? Tack på förhand, mvh Anna

Hej Anna! När jag länkar till den situationen blir jag hindrad av mina guider så jag får helt enkelt lita på deras ord. Jag får sagt att det fanns närvaro av utomjordisk art på plats och att det var bra att du tog barnet från rummet där och då. Att det var bra att du följde din instinkt. Anledningen är att din dotter annars hade kunnat se något som hade skrämt henne så pass att hon hade fått en sk traumatiks upplevelse som hon antagligen skulle glömma men som ändå skulle funnits i hennes undermedvetna. Det hade räckt med att de visat sig.Då de inte är av mänsklig humanoidart. Varför de uppmärksammade er där och då kan jag inte svara på eftersom jag inte får länka till händelsen(och jag känner ingen större lust att göra det heller när jag blir varnad). Huvudsaken är att de inte är där och nu och antagligen inte kommer tillbaka.(Jag får föresten sagt att ljuden du hörde var en del av deras tal då de var två). Jag antar att svaret inte lugnade dig det minsta men jag tror nog att du redan inom dig vetat att det handlat om detta. Jag kan ändå känna att du inte ska behöva oroa dig för att detta ska upprepas! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *