Vad hände med katten?

Min kompis, B, som bor i Närke valde att bli med kattungar i slutet av 2005. Min kompis R´s katt hade fått ungar, och ur den kullen valde B 2 kattungar. Dom flyttade med B till Närke, en flytt på 20 mil, den 1 januari 2006.. Allt gick bra, fram emot sommaren/under sommaren så blev dessa 2 busfrön utekatter. B satte in två kattluckor, en vid ytterdörren, och 1 vid lägenhetsdörren.. Den 30 augusti 2006 försvann bustjejen och hon har inte setts till någonstans! Min fråga är, om du kan se vad som hänt henne? Jag (tror) att jag var hennes favoritmänniska, då hon av någon anledning var/blev väldigt skygg.. Jag saknar henne fortfarande oerhört mycket, och undrar så mycket över vart hon tagit vägen! Hennes bror var o är mest husses (B) katt, då dom 2 gillar varandra bäst.. Vet brorsan vad som hände med hans syster? Han visade aldrig någon direkt oro eller saknad (som jag kan minnas) men kan ha varit lite fundersam över vart hans syster tog vägen.. Och så vill jag passa på att fråga.. Samma kompis, B, bor i en gammal skola. B säger sig ha sett en dam (i gul(dig) klänning har jag för mig han sa)i köket, båda känner sig iakttagna i data/vardagsrummet och jag har sett en man i sovrummet, i full regn-mundering! (regnock och såndär regnhatt) Han stog vid ingången till sovrummet och stirrade mot mig! Är det inbillning, var dom på tillfälligt besök eller "bor" dom i skolan? Dessutom dog alla 11-13 personer som jobbade i skolköket i Estonia.. Finns dom kvar i skolan? Förlåt om det är virrigt, men det här är några frågor som är viktiga för mig, och som jag undrar mycket över!

Hej Emma! Vad gäller katten kan jag inte svara tydligt då det kommer olika information. Jag uppfattar att hon av misstag råkat hoppa in i ngn slags lastbilsutrymme och följt med. Sedan hamnat på annan ort och förvirrad försökt ta sig hem och sedan när hon känner genom sin "kattkänsla"att hon äntligen var på rätt väg stött på ngt som skrämt henne och gjort henne ouppmärksam och han blivit påkörd. En äldre kvinna hittade henne/såg olyckan och tog henne med till vetrinär och sedan hem och där slutar spåren.(för mig) Och jag kan tycka att om hon vore död skulle din andra katt bete sig annorlunda genom att jama,söka runt men på ngt sätt tror jag din andra katt känner att hon fortfarande är i livet.(och jag borde kunna nå hennes kattande så att säja) Det finns många andar på denna skola varav vissa hör till skolan och andra är besökare från andra sidan varav några har avlidit på/i vatten så jag antar att det kan vara dem. Det hela känns mycket känsligt så med respekt vill jag inte tränga mig på dem och kan inte svara tydligare än så. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *