Vad hände med pappa?

Hej! Min pappa dog i en arbetsolycka 1999, på min 18-årsdag och nu undrar jag om han kom över till andra sidan eller om han fortfarande driver omkring här och inte riktigt kan släppa taget. Om det är möjligt så skulle jag även vilja veta om han har det bra där han är nu eller om det är nåt som tynger honom?

Hej Magnus! Din pappa vill inte framträda men jag får information från en budbärare som kommer från andra sidan. Din pappa är på andra sidan och fick hjälp av avlidna släkningar,vänner,djur och även ljusväsen att rikta blicken mot andra sidan. Det tog lite tid men han har varit där flera år nu. Vad gäller olyckan så får jag sagt att det var just den som fick honom ur balans och att han blev överaskad. Han hade gjort allt rätt och han var så uppmärksam på allt som man ska vara men han upplevde "ändå i slowmotion hela händelsen" och han hann tänka "detta kan jag inte göra något åt,attans också".(grovare svordom) Så några sekunder upplevdes mycket längre än så.Detta fick honom att dröja sig kvar på platsen ett tag då han inte kunde"smälta siutationen". Men jag får också sagt att din pappa var och är en saklig,förnuftig person som tar saker för vad det är.Han behövde lite tid att analysera vad som hänt/hände. Jag vet inte vad själva olyckan handlar om för det får jag ingen info om.Jag får bara information om hans "tänk" där och då.Förvåning.Han blev förvånad. Men jag får sagt att hela heändelsen"rekonstruerades" för honom så han skulle förstå vad som hänt och det gjorde att han kunde acceptera sin nya siutvation,säja adjö till er anhöriga och gå vidare till andra sidan. Jag får även sagt att han nu befinner sig på andra sidan och ägnar sig åt trädgårdskötsel och odling som verkar vara det han har som intresse där. Vad jag förstår så finns det inget som tynger honom här och nu. Jag får ett budskap att framföra; "Det var inte min mening att lämna er så tidigt.Jag trodde faktiskt jag skulle få leva många år och följa eran utveckling och jag såg fram emot det.Men jag vill att du ska veta att jag finns vid din sida även om du inte känner av min närvaro.Du är jag och jag är du,i hjärtat."…" Tyvärr bröts länken då telefon ringde hemma hos mig och jag har svårt att länka tillbaka här och nu. Jag hoppas ändå du fick lite svar på dina funderingar!Återkom givetvis om det är något du inte förstår eller något annat du undrar över. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.