VAD HÄNDER???

Det här började för några år sedan. Jag och min sambo hade gått och lagt oss. Det började med att det blev ett väldigt brus i öronen och fick en otäck känsla i magen. Jag försökte prata men fick inte fram ett ljud kunde inte heller krama min sambos hand som jag höll i. Därefter ser jag som en grå dimma framför ansiktet med konturer av ögon och mun. Jag hör hur någon talar till mig men kan inte uppfatta vad som sägs. Sekunden därefter ser jag en man i cape med filthatt sitta i mammas och pappas soffa med huvudet bortvänt från mig. Det är bara någon sekunds verk. Sedan ser jag en vit skepnad skutta över mig i sängen, får intrycket av att det är en lite tjej. Detta har hänt mig några gånger ibland ser jag inget men det är otäckt eller så är det obehagligt för att jag inte vet vad som händer. Men det börjar alltid med att det dånar i öronen. Kan ske flera gånger på en kväll. Ibland försöker jag mumla att det ska sluta och det gör det. Jag får nämligen inte fram några ord heller, är mest paralyserad

Hej Lena! Det som händer är att du hamnar i ett tillstånd av vad man kallar astralkatalepsi. Dvs just vid insomnandet verkar din själ(det du har inom dig som kan lämna kroppen och göra astralresor)inte kunna vänta tills du har somnat helt utan passar på att sticka iväg så fort det bara går. Detta blir givetvis obehagligt för dig, då du fortfarande är delvis medveten men din kropp vägrar lyda och vissa av dina sinnen fungerar men inte så du kan kontrollera dem. Detta brus du hör är när din själ tonar in på andevärldens svär. Därför blir det inte heller konstigt att du i ditt halvvakna tillsånd glasklart eller halvsovandes plötsligt kan se andar då du av din egna själ tonats in på deras dimension!.(Antagligen möter du de andar du har i ditt egna hem) Du skriver att det alltid börjar med detta dån samt att du kan uppleva detta flera gång per kväll och jag förstår att detta blir outhärdligt jobbigt!!!.och kan driva den mest hårdhudade till galenskap! Speciellt vanligt är detta fenomen under perioder av stress, eller när man har mycket omkring sig i vardagen eller om man överhuvudtaget är en människa som söker efter svar på både det ena eller det andra. Då kan det räcka med att man sätter sig ner,eller för all del ställer sig och lutar mot något och slappnar av så kommer första kännetecknet"brus i örona" och ens själ vill sticka iväg på egna upptåg och fly vardagen eller söka svar i andra diemnsioner eller på andra sidan. (Jag har personligen haft liknande problem innan jag lärde mig kontrollera detta) Detta går att lösa!!!Det handlar om att du återtar kontrollen över både kropp,själ och ande! Du ger dig själv flyförbud!som jag skämtsamt brukar kalla det. Alltid innan du går och lägger dig kan du säja: "Jag ger en Rätmätig Helig Ljusängel rätten att stoppa mig så jag inte kan göra astralresor varken när jag vilar eller sover. Detta är min innersta önskan och gäller tills jag säjer något annat.Må så ske!" (det är viktigt att du verkligen lägger ner din EGNA önskan/känsla i varje ord!) Det du sedan kan uppleva är, hur du under en och samma natt kan vakna tiotals gånger och typ "en gång i kvarten" av ett ryck som om du blir sliten tillbaka. Även detta är obehagligt och man blir inte utvilad. Men när man upprepar denna bön och önskan under en tid(ibland kan det ta veckor för att få kontroll på detta) så upphörfenomenet. Det jag däremot känner att du borde fundera mer på är vad det är som händer i ditt liv som gör att din själ är så benägen att vilja "fly vardagen". Eller handlar det om extensiella frågor du grunnar över och söker svar på?tex över tidigare liv osv. Eller är det så att du går och bär på en inre stress? Fundera gärna på det jag skrivit och hör av dig om det är något som är oklart eller något annat du funderar över! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *