vad händer i mitt rum??? 3

hej! den 24 januari 2010 skickade jag en fråga om vad som händer i mitt rum. du svarade att det var folk som inte ville lämna huset att jag skulle be dom lägga av och om det inte hjälpte så skulle jag höra av mig. det har gått rättså bra… men i morse så vaknade jag av att flera av mina böcker ramlade ner på golvet. det finns ingen "logisk" förklaring till varför dom gjorde det eftersom dom låg ner i bokhyllan (jag är tvungen att stapla annars får dom inte plats) jag kollade mig omkring och såg att mina porslinsdockor hade rört sig. vad ska jag göra??? Ha det bra!

Hej! Du kan rena ditt hem då du har någon som kommer till dig då och då. Skriv till min mail om du vill veta hur man gör. Ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *