Vad händer med allt runt mej?

Hej jag är en 22årig tjej som är mkt orolig för framtiden och vad som kommer ske.. För snart 2 år sedan flytatde jag och min familj till en ny stad ca 16mil från stället där jag växte upp. Jag kan känna att jag växt som människa från det att jag kom bort från de lite dåliga liv jag hade då men nu när min familj flyttat tillbaka och jag är själv kvar här så har jag både blivit deppig och väldigt ensam så min fråga är ; Är det värt att flytta tillbaka till min "hemstad" för att komma nära min älskaade familj igen eller kommer de bli samma dåliga rutiner och vardag som för 2 år sedan? Jag har ju bara en familj och vill vara nära dom då det vore bättre på alla sätt men vågar jag flytta? Just det och mkt annat i mitt liv är ovisst nu tex min nya "pojkvänn" som jag har en mkt knepig och annorlunda relation till. Vad händer med mitt liv de närmaste åren? Skulle verkligen uppskatta ett svar och hoppas de får mej mindre orolig! Varma hälsningar Emelie

Hej Emelie! Det är jättesvårt att säga till någon vad denne ska göra. Du säger att du växt som person och det är härligt tycker jag! Vad gäller flytt, skriv upp för och nackdelar och prata med din familj. Din pojkvän-vad vill du och vad vill han? Detta är något ni behöver reda ut innan du funderar på att flytta. Jag ser en ljus framtid men det kan dröja lite till men när du får ro runt dig själv får du ro i ditt liv. Hoppas det känns lite bättre!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *