Vad händer med mig och mitt seende?

Hej! Har alltid sett, hört och känt saker och ting och haft stark intuition, men något har förändrats.Är fortfarande seende, men det känns som jag mest känner av saker och ting nu. Jag kan känna att någon ande är nära mig, kön, ålder osv, och jag känner nästan alltid på mig när någonting inte stämmer. Men varför ser jag inte? Allt blir som i en dimma och jag kan bara känna. Känner mig ibland osäker på mig själv när det blir så här. Är det vanligt att ens seende förändras? i så fall, varför på ett sätt som gör det svårare för mig? tacksam för svar! / sandra

Hej Sandra! Jag förstår din oro och obehaget över att inte ha "kontroll över din medialitet" men jag tycker inte du behöver oroa dig. Du har så länge förlitat dig på ditt seende att dina övriga mediala sinnen kommit på "eftersläp".Du behöver lära dig använda ALLA dina sinnen dvs inte bara syn utan känsla,hörsel tom lukt,smak för att kunna utvecklas medialt och kunna använda alla dessa former för att identifiera tex andar. Som medial kan du bli varnad genom lukter,ljud,tom smak!.Jag känner att du inte fäst dessa sinnen speciellt mycket uppmärksamhet utan förlitat dig mest på ditt seende. Du behöver lära dig vad jag kallar "medial kontroll".Vilka sinnen vill du använda?Vilka sinnen vill du utveckla?Har du pratat med dina guider om detta? Eftersom du inte sagt något hur du vill ha det fortsätter de guider du har som är till för att lära dig medial utveckling att välja ÅT dig vad DE tycket du borde stanna upp vid och utveckla. Och just nu anser de att du ska se mindre(så lite som möjligt) och använda framförallt din känsla. Kan du känna skillnaden på positiva och negativa energier?Kan du känna skillnaden på andar/guider/väsen.Kan du känna skillnaden på gott-ont,ljust-mörkt. Kan du känna skillnaden när en ande utger sig för att vara någon (som du med synen ser)men där känslan inte stämmer(När det gäller detta område är det mycket viktigt att kunna använda alla sinnen!!!för då är det betydligt lättare att kunna ifrågasätta med flera intryck från flera olika sinnen). Visst när man hamnar i dessa lägen så känner man sig "medialt handikappad" och det blir frustrerande.Irriterande rent ut av. Men tänk omvändt!Ingen försöker ta ifrån dig något utan någon försöker få dig att utforska en annan sida av dig själv utan att förlita dig på ditt seende. För att få medial kontroll över sig själv krävs att man genomgår dessa "utvecklingsfaser" hur jobbigt det än kan vara.Detta är vad som händer dig just nu. Vidare framöver kommer det ställas krav från dina guider att lära dig sätta gränser. Tills den frågan dyker upp kan du fundera över: På vilket sätt vill jag vara medial?När vill jag vara ifred?Vad vill jag kunna?osv Detta är också nödvändigt för att du ska känna dig trygg, få "inre frid" och känna att du har kontroll över vem du är och vad du är. Hoppas du funderar över det jag skrivit och återkommer om det är ngt mer du undrar över! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *