Vad har jag varit??

Hej:D För ett tag sedan träffade jag en kvinna med mediala förmågor. Hon berättade att jag hade en gammal själ… Har funderat mycket själv men inte kommit fram till något. Jag känner mig som något mer än den jag är nu, som om det finns något större innom mig, men har inte fått ett fast grepp om det. Kan det ha något med mina tidigare liv att göra och kan det vara som så att jag är något mer? I sådana fall vad? kan jag göra något för att utvecklas? Stora varma kramar till dig och ett stort tack:D Emmie

Hej Emmie! Det är svårt för mig att gå in på någon annans område men du är gammal i själen. Gå till samma dam och fråga henne eller gå till en regressionsteraput då du har många liv men det är svårt att se dem alla men ett ser jag- en gammal indiankvinna, fredlig stam, många barn, änka då hennes man gått vidare av ålderdom. Tipi med hästar och bufflar. Kram och tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *